Vraag & antwoord

Hieronder een lijst van meest gestelde vragen waarvan we hopen dat deze zal helpen uw vragen te beantwoorden. Mocht dit anders zijn? Neem dan contact met ons op!

1.Hoe lang zijn mijn maaltijden houdbaar in de koelkast en/of vriezer?

Onze maaltijden zijn gevacumeerd verpakt en zijn daarom in de koelkast zo’n 6 tot 10 dagen houdbaar. Al onze maaltijden zijn bereid met verse ingrediënten. De ingrediënten zijn ‘blast chilled’. Dat betekent dat als je de maaltijden ontvangt, ze nog erg vers zijn.

Als je ervoor kiest om de maaltijden in de vriezer te doen vóór de houdbaarheidsdatum, dan zijn ze 2 tot 3 maanden houdbaar.

2. Hoe warm ik mijn maaltijden op?

Als de maaltijden nog bevroren zijn bij ontvangst van je pakket, dan kan je ze in de koelkast laten ontdooien voor de volgende dag. Bevroren maaltijden die je dezelfde dag wilt opeten, kun je laten ontdooien door de verpakking 15 minuten onder de kraan te houden met water op kamertemperatuur (dus niet warm).

Als je maaltijd ontdooid is, kun je hem op verschillende manieren opwarmen:

Magnetron: Snij wat gaatjes in de folie van de verpakking en plaats je maaltijd zo’n 2 tot 3 minuten in de magnetron, afhankelijk van hoe warm je het wilt hebben. Haal de verpakking uit de magnetron en verwijder de folie. Eet smakelijk!

Koekenpan: Doe olie of boter in een koekenpan en wacht tot die opgewarmd is. Doe de maaltijd in de pan en verwarm je eten tot de gewenste temperatuur. Let op dat het eten niet aanbrandt. Eet smakelijk!

Oven: Door de oven te gebruiken hou je het vlees of de vleesvervanger malser en zorg je ervoor dat het niet overgaar wordt en uitdroogt. Maak de verpakking open, leg het vlees op een ovenplaat en plaats die in een koude oven. Warm vervolgens de oven op

3. Wanneer kan ik mijn maaltijden verwachten?

Wij bereiden onze maaltijden altijd met verse ingrediënten, zodat we er zeker van zijn dat alles gegarandeerd vers is als je jouw pakket ontvangt. We hebben drie bezorgdagen: maandag, woensdag en vrijdag.

Als je op vrijdag, zaterdag of zondag een bestelling plaatst, dan wordt je bestelling maandag geleverd.

Als je op maandag of dinsdag een bestelling plaatst, dan wordt je bestelling woensdag geleverd.

Als je op woensdag of donderdag een bestelling plaatst, dan wordt de bestelling vrijdag geleverd.

Onze verzenddozen zijn 100% recyclebaar. Ook de isolatie en icepacks zijn recyclebaar.

4. Zijn FitLife-maaltijden 100% biologisch?

Ja, alle maaltijden zijn bereid met 100% biologische producten

5. Wat zijn FitKeto-maaltijden?

FitKeto-maaltijden voldoen aan de keto-eisen. Dat houdt in dat dat er zo min mogelijk koolhydraten in zitten.

6. Wat zijn FitVegan-maaltijden?

FitVegan-maaltijden zijn veganistische gerechten. Deze maaltijden bevatten dus geen dierlijke producten, zoals vlees, kip, zuivel, vis, eieren, gelatine, honing, etc.

7. Wat zijn FiLean-maaltijden?

FitLean-maaltijden passen bij een calorie-arm dieet.

8. Wat zijn FitBulk-maaltijden?

FitBulk-maaltijden bevatten meer koolhydraten en passen bij een calorierijk dieet, maar zijn uiteraard nog steeds gezond.

9. Wat betekent gl-vrij?

Dit zijn glutenvrije maaltijden.

10. Zijn FitLife-maaltijden halal?

Ja. Al onze vleeswaren voldoen aan de halaleisen en hebben halalkeurmerken.

Onze blogartikelen

Fit Clean maaltijden

Clean eten is gebaseerd op de overtuiging dat het consumeren van ‘whole foods’ en het vermijden van bewerkte voedingsmiddelen vele gezondheidsvoordelen biedt. Deze levensstijl focust zich dus op het consumeren van rauwe voedingsmiddelen en het vermijden van bewerkte voedingsmiddelen. Daarnaast worden er binnen de clean eters weinig koolhydraten en calorieën genuttigd. Variaties in het dieet kunnen ook gluten, granen en/of zuivelproducten uitsluiten. Deze maaltijden zijn geschikt voor een top atl

Read more
Fit Vegan maaltijden

Veganisten eten geen dierlijke producten zoals vlees, kip, zuivel, vis, eieren, gelatine, honing, etc. Onze veganistische maaltijden zijn rijk gevarieerd […]

Read more
Fit KETO maaltijden

Het idee dat vetten slecht voor je zijn, wordt allang niet meer geaccepteerd. Onverzadigde vetten hebben veel gezondheidsvoordelen. Ons lichaam […]

Read more